Τρόποι πληρωμής & Πληροφορίες αποστολής

Τρόποι πληρωμής

Ταχυδρομική αντικαταβολή
Πληρώνετε με μετρητά τον courier την ώρα της παράδοσης.
Αντικαταβολή 5 €

Κατάθεση/μεταφορά στην τράπεζα
Μπορείτε να εξοφλήσετε το ποσό της παραγγελίας σας μέσω τραπεζικής κατάθεσης.
Θα πρέπει να γράψετε ως αιτιολογία τον αριθμό της παραγγελίας σας και το όνομά σας. Στη συνέχεια θα πρέπει να μας στείλετε στο email info@xigoros.gr το αποδεικτικό κατάθεσης.

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ       IBAN : GR8301717770006777119771524
ΤΡΑΠΕΖΑ EUROBANK   IBAN : GR4202601280000110200514200

Αποστολή / Παράδοση

Τα προϊόντα μπορούν να σας αποσταλούν οπουδήποτε εντός της Ελληνικής Επικράτειας. Τα προϊόντα θα σας αποσταλούν στον τόπο που μας έχετε υποδείξει στην Φόρμα Παραγγελίας με την υπηρεσία ταχυμεταφορών «ΤΑΧΥΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΕΛΤΑ» και «SPEEDEX». Η αποστολή θα γίνεται μέσω των Ελληνικών Ταχυδρομείων για κάποιες περιοχές που δεν είναι δυνατή αυτή μέσω της υπηρεσίας ταχυμεταφορών. Σε περιοχές στις οποίες δεν είναι δυνατή η αποστολή της παραγγελίας σας μέσω της υπηρεσίας ταχυμεταφορών, ο χρόνος αποστολής είναι αυτός που προβλέπεται από τα Ελληνικά Ταχυδρομεία. Αποστολές μεγάλου όγκου και βάρους θα γίνονται σε συνεργασία με μεταφορικές εταιρείες που εξυπηρετούν τη περιοχή σας αντίστοιχα. Στην παραπάνω περίπτωση δεν υπάρχει η επιλογή της αντικαταβολής καθώς αυτού του είδους οι παραγγελίες εξυπηρετούνται μόνο μέσω τραπεζικής κατάθεσης. Αποστολές θα πραγματοποιούνται καθημερινά, εκτός Σαββάτου, Κυριακής και αργιών. Η Εταιρεία θα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια να σας αποστείλει τα προϊόντα εντός των άνω προθεσμιών, αναλόγως τον τόπο αποστολής, και πάντα εντός εργάσιμης ημέρας.

Για τα προϊόντα που η διαθεσιμότητά τους είναι «ΚΑΤΟΠΙΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ» και με την προϋπόθεση ότι αυτά μπορούν να παραγγελθούν από τους προμηθευτές της Εταιρείας ο χρόνος παράδοσης ορίζεται κατά προσέγγιση στις 5-20 εργάσιμες ημέρες (Δευτέρα έως Παρασκευή) ανάλογα με την κατηγορία του προϊόντος. Ο τόπος παράδοσης αναφέρεται στην «Εντολή Αγοράς». Η κυριότητα στο Προϊόν μεταβιβάζεται μετά την πλήρη εξόφληση ενώ ο κίνδυνος μετατίθεται κατά την παράδοση στον αγοραστή. Σας υπενθυμίζουμε ότι η Εταιρεία δεν ευθύνεται σε περιπτώσεις καθυστέρησης ή / και αδυναμίας παράδοσης η οποία οφείλεται σε λόγους ανωτέρας βίας (ακραία καιρικά φαινόμενα, απεργίες κλπ.), οφείλει ωστόσο να σας ενημερώσει προκειμένου να δηλώσετε αν επιθυμείτε υπό τις νέες συνθήκες την ολοκλήρωση της συναλλαγής.


Προσφορές