Εταιρία

Μπάμπης Ξυγκώρος

Το 1979 ο Κύριος ΜΠΑΜΠΗΣ ΞΥΓΚΩΡΟΣ αποφάσισε μέσα στο χώρο του σιδεράδικου του πατέρα του να φτιάξει κάποια πρόχειρα ράφια και σιγά-σιγά να τα γεμίσει με διάφορα είδη κιγκαλερίας. Από την πρώτη στιγμή η εξυπηρέτηση και η ικανοποίηση του πελάτη έγινε ο μοχλός που η επιχείρηση θα βασίζεται για να καταφέρει να αποκτήσει και να διατηρήσει την πελατεία της.

Πολύ γρήγορα πείθει τους πρώτους πελάτες της, την εμπιστεύονται και της δίνουν τη δυνατότητα να αναπτυχθεί. Μέσα σε λίγα χρόνια με συνεχή προσπάθεια γίνεται η πρώτη επιχείρηση στο είδος της στην πόλη της ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ και αργότερα στην ΠΕΛΟΠΟΝΗΣΟ όπου παραμένει μέχρι και σήμερα στη πρώτη θέση στον χώρο.

Σήμερα πλέον η εταιρεία ΜΠΑΜΠΗΣ ΞΥΓΚΩΡΟΣ έχει 6 καταστήματα στην ΚΑΛΑΜΑΤΑ. Ασχολείται κυρίως με την εμπορία σιδηρικών, χρωμάτων οικοδομικών καθώς και χρωμάτων αυτοκινήτων, ειδών κιγκαλερίας, ηλεκτρικών εργαλειών και εργαλειών χειρός, γεωργικών μηχανημάτων, εμπορία τζακιών και σομπών, καθώς αποτελεί και πιστοποιημένο αντιπρόσωπο της STIHL και ECHO στη Μεσσηνία και διαθέτει πιστοποιημένο Service.

Ο σκοπός της εταιρείας παραμένει ο ίδιος, η εξυπηρέτηση και η ικανοποίηση του πελάτη, για αυτό συνεχίζει να ερευνά, να βρίσκει και να διαθέτει τα καλύτερα προϊόντα στις καλύτερες τιμές με την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση!

Καταστήματα

ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΜΕ ΣΙΔΗΡΙΚΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΑΘΗΝΩΝ 41
ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΜΕ ΣΙΔΗΡΙΚΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΑΘΗΝΩΝ 411
ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΜΕ ΣΟΜΠΕΣ ΤΖΑΚΙΑ ΠΕΛΛΕΤ - ΑΘΗΝΩΝ 33
ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΜΕ ΣΟΜΠΕΣ ΤΖΑΚΙΑ ΠΕΛΛΕΤ - ΑΘΗΝΩΝ 332
ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΜΕ ΑΓΡΟΤΙΚΑ - ΑΘΗΝΩΝ 45
ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΜΕ ΑΓΡΟΤΙΚΑ - ΑΘΗΝΩΝ 453
ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΜΕ ΕΙΔΗ ΚΙΓΚΑΛΕΡΙΑΣ - ΑΘΗΝΩN 40
ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΜΕ ΕΙΔΗ ΚΙΓΚΑΛΕΡΙΑΣ - ΑΘΗΝΩN 404
ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΜΕ ΧΡΩΜΑΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ - ΑΘΗΝΩΝ 39
ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΜΕ ΧΡΩΜΑΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ - ΑΘΗΝΩΝ 395
ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ STIHL - ΑΘΗΝΩΝ & ΜΕΣΟΛΛΟΓΙΟΥ 1
ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ STIHL - ΑΘΗΝΩΝ & ΜΕΣΟΛΛΟΓΙΟΥ 16

Προσφορές